Bij het samenwerken met partners is het wat ons betreft van essentieel belang dat je uit hetzelfde hout gesneden bent. Natuurlijk moet je ook een aanbod hebben wat bij elkaar aansluit, maar minstens zo belangrijk is hoe je naar dat aanbod kijkt en hoe je omgaat met je klanten.

Onze partner Lydis is een mooi voorbeeld waarbij alles past. Als distributeur en IP communicatie specialist leveren zij de hardware waarmee onze klanten kunnen bellen. Grote kans dat je een Yealink op je bureau hebt staan die via Lydis door ons geleverd is. Dus qua producten is er een logische match. Maar in de samenwerking met Lydis gaat dat gelukkig nog een stapje verder.

In het kort: Lydis B.V.

  • Hoofdkantoor: Almere
  • Bestaat sinds: 2013
  • Grootte: > 20 medewerkers
  • Actief in: Benelux
  • Bekend van: Distributeur Yealink en IP communicatiespecialist
  • Website: www.lydis.nl

Lydis logo

Waarom wij fan zijn

Je kunt de beste, mooiste, gebruiksvriendelijkste online telefooncentrale van de hele wereld hebben, maar zonder iets van hardware gaat er nooit iets rinkelen. Daarom zijn we blij met een partner als Lydis. Want zij leveren niet alleen de dozen met de spullen, maar ook kennis en service. Alleen zo kunnen we samen het beste voor jou als eindklant regelen.

Via Lydis zijn we ook fan van het merk Yealink. Zo veel zelfs, dat we er een eigen webshop voor hebben!

Bezoek onze Yealinkshop

Wat zij over ons zeggen

Het moge duidelijk zijn dat wij erg te spreken zijn over onze samenwerking met Lydis. Maar wat vinden zij er eigenlijk zelf van? Wij vroegen het en niet geheel tot onze verrassing was het enthousiasme heus wederzijds. Lees daarom ook de andere kant in het interview wat we hadden met Rosalie Heide, marketing bij Lydis.

Rosalie aan het woord