Misschien ken je AVM wel helemaal niet. Dat horen we namelijk wel vaker. Toch is het een grote speler die met name bekend is van de FRITZ!Box modem routers. Maar ze hebben veel meer in hun mars en timmeren ook aan de weg binnen smart home toepassingen, repeaters etc.

De FRITZ!Box is in tegenstelling tot de naam AVM dus wel bekend bij veel mensen. Er wordt over gezegd dat ze een sterke combinatie zijn van hoge kwaliteit hardware met een super gebruiksvriendelijke interface. En dat vinden wij ook. Daarom maken we graag gebruik van de apparatuur van AVM. En raden we bij bijvoorbeeld onze eigen internetverbindingen ook vaak een FRITZ!Box aan als modem-router.

In het kort: AVM GmbH

  • Hoofdkantoor: Berlijn, Duitsland
  • Bestaat sinds: 1986
  • Grootte: > 800 medewerkers
  • Actief in: wereldwijd
  • Bekend van: FRITZ!Box en andere netwerkapparatuur.
  • Website: www.avm.nl

avm logo

Waarom wij fan zijn

Een basisvoorwaarde voor VoIP telefonie is stabiel internet. Laat dat nu net zijn wat je krijgt met een FRITZ!Box. Alleen dat is al reden genoeg voor ons om fan te zijn en een FRITZ!Box aan onze klanten aan te bevelen.

Maar AVM biedt veel meer: repeaters, DECT telefoons en Smart Home. Daarom hebben we ook een webshop waar je al dat moois kunt kopen.

Bezoek onze Fritzshop

Wat zij over ons zeggen

We werken erg prettig samen met AVM. We schakelen graag met de heren en dames in de Nederlandse vestigingen en trekken samen op in acties. Maar we vroegen ze ook wat zij eigenlijk van de samenwerking met ons vonden. We spraken Eric van Uden, Country Manager Nederland en Raymond Teigeler, Key Account Manager.

Eric aan het woord

Raymond aan het woord