Fysiotherapie

Fysiotherapie

Met meerdere vestigingen is men opzoek naar een aanbieder waar al deze praktijken ondergebracht kunnen worden. Belangrijk is dat alles onder één factuur komt en dat eenvoudig én op één plek, de belroutes van de verschillende vestigingen gewijzigd kunnen worden.

Situatiebeschrijving

Elke praktijk heeft een eigen toestel. Mocht deze niet worden opgenomen, dan wordt de inkomende oproep doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de desbetreffende fysiotherapeut. Soms neemt een andere praktijk waar, dan moet de inkomende oproep dus terecht komen bij de andere fysiotherapeut én hij/zij moet zien dat de inkomende oproep via een andere praktijk komt.

De oplossing van Callvoip

Dankzij de professionele functionaliteiten van de online telefooncentrale van Callvoip is men beter bereikbaar en kan men efficiënter werken. De volgende functionaliteiten zijn ingezet:

Simmpl

Simmpl is niet een functionaliteit, maar Simmpl is de online telefooncentrale. Hier zijn alle losse nummers en telefoontoestellen van de praktijken toegevoegd. De verschillende (telefoonnummers van de) locaties staan nu overzichtelijk op één plek en er kan makkelijk worden geschakeld tussen alle locaties.

Doorverbinden

Via de doorverbinden-app worden inkomende oproepen doorgeschakeld naar andere vestigingen of mobiele telefoons van de fysiotherapeuten.

Prefix

Voor elke praktijk kan een prefix (=geschreven tekst) worden meegestuurd. Deze tekst wordt getoond op het VoIP-toestel en zo ziet u snel of de inkomende oproep via een andere praktijk binnen komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?


Vraag hier een offerte aan!