Fysiotherapie

Fysiotherapie

Als ondernemer met meerdere fysiotherapie-vestigingen in verschillende plaatsen ben je op zoek naar een aanbieder waar al deze praktijken ondergebracht kunnen worden. Belangrijk is dat alles onder één factuur komt en dat eenvoudig én op één plek, de belroutes van de verschillende vestigingen gewijzigd kunnen worden.

Situatiebeschrijving

Elke praktijk heeft een eigen toestel. Mocht deze niet worden opgenomen, dan wordt de inkomende oproep doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de betreffende fysiotherapeut. Soms neemt een andere praktijk waar: de inkomende oproep gaat over bij de andere fysiotherapeut én deze moet zien dat de inkomende oproep voor een andere praktijk is bedoeld.

De oplossing van Callvoip

Dankzij de professionele functionaliteiten van de online telefooncentrale van Callvoip ben je beter bereikbaar en kun je efficiënter werken. De volgende functionaliteiten zijn ingezet:

Callvoip

De Callvoip online telefooncentrale biedt je een onovertroffen gemakkelijk te bedienen beheerpaneel met alle benodigde functionaliteiten. Hier zijn alle losse nummers en telefoontoestellen van de praktijken te beheren. De verschillende locaties en hun nummers staan nu overzichtelijk op één plek en er kan makkelijk worden geschakeld tussen alle locaties.

Doorverbinden

Via de doorverbind-app worden inkomende oproepen doorgeschakeld naar andere vestigingen of mobiele telefoons van de fysiotherapeuten.

Prefix

Voor elke praktijk kan een prefix (=geschreven tekst) worden meegestuurd. Deze tekst wordt getoond in het scherm van het VoIP-toestel vóór het nummer van de beller - zo zie je snel of de inkomende oproep via een andere praktijk binnen komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie?


Vraag hier een offerte aan!