Digitaal faxen

Geplaatst op: 22/12/2016

“Faxen? Dat is toch iets van vroeger?”

…hoor ik u zeggen. Nou, dat is niet zonder meer het geval. Veel bedrijven maken nog dagelijks gebruik van de fax: advocaten, rechtbanken, bewindvoerders, huisartsen, zorginstellingen, bedrijven met exportrelaties in het buitenland, …Kortom: faxverkeer is nog niet gestopt.

Voor alle faxers onder u is er goed nieuws: bij Simmpl vindt u een volwaardige betrouwbare digitale faxoplossing. Recentelijk werd deze zelfs uitgebreid met een faxverzendbevestiging die u per email ontvangt.

De faxmodule van Simmpl is bedoeld voor inkomend en uitgaand faxen, is betrouwbaar en 100% digitaal. U heeft geen faxapparaat meer nodig! Zowel sturen als ontvangen gaat via de computer.

Hieronder leest u meer over de Simmpl faxoplossing.

» Klik hier voor onze handleiding bij de Simmpl faxoplossing.

Ontvang uw faxen via email

Met de Simmpl digitale faxbox ontvangt u faxen als PDF in uw e-mail (één of meer ontvangers mogelijk). U ziet gelijk van welk nummer u een fax heeft ontvangen en kunt het PDF faxbestand opslaan/archiveren. In de Simmpl telefooncentrale stelt u eenvoudig in welke collega’s binnenkomende faxen zullen ontvangen.

Verstuur uw faxen via de computer

Via de Simmpl online telefooncentrale kunt u snel een simpel faxen versturen zónder faxapparaat. U uploadt eenvoudigweg een PDF-bestand en voert het faxnummer van de ontvanger in. Vervolgens zal de telefooncentrale uw bestand als fax versturen. Wij hebben ons systeem technisch geoptimaliseerd voor een optimale (en grote) kans dat de transactie slaag. De status ‘verzonden’ wordt ook getoond in de telefooncentrale.

» Klik hier voor onze tips om succesvol te faxen.

Nieuw: ontvang een faxverzendrapport als bewijs!

Als u via de online telefooncentrale voortaan een fax verzendt, dan ontvangt u een email met het verzendrapport met de verzendstatus én een kopie van het voorblad van de fax, zodat duidelijk is om welke fax het gaat.

Als uw fax NIET goed verzonden is, dan weet u dat dus ook.

Faxt u nog met een écht faxapparaat?

Faxt u via een analoge telefoonadapter (ATA) en een fysiek faxapparaat?

Mooi als dit goed en betrouwbaar werkt, echter: door veranderingen in de achterliggende techniek is dit steeds minder waarschijnlijk.

U kunt hier niet meer op vertrouwen. Onze Simmpl digitale faxoplossing biedt u betrouwbaar faxverkeer, inkomend en uitgaand, met bevestiging en zonder faxapparaat.

Gebruikt u een 084-faxnummer?

Veel providers discontinueren hun faxoplossingen omdat het aantal faxers afneemt.

Zo worden bijvoorbeeld veel 084-faxnummer-reeksen binnenkort uit de activiteit genomen.

Bij ons kunt u een normaal, zelf te kiezen nummer, als faxnummer gebruiken.

Gewoon als service voor uw relaties die u nog faxberichten willen versturen.

Neemt u dan contact met ons op.

Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.