Service (met een) Plus

Geplaatst op: 4/3/2014

CallvoipTelefonie is de full-service aanbieder van Voice-over-IP diensten en met onze centrale kunt u al uw telefoniewensen uitvoeren. Maar het configureren van onze centrale kan een flinke klus zijn. We nemen deze klus vanaf nu graag van u over voor een geringe vergoeding.

Wij configureren de centrale voor u en zorgen dat de centrale voldoet aan al uw eisen. Tijdelijke doorschakeling? Wij regelen het. Wilt u een keuze menu? Wij gaan voor u aan de slag. Dit noemen we ServicePlus en is vanaf heden beschikbaar voor nieuwe en bestaande CallvoipTelefonie klanten voor €10,- ex. btw per maand.

Onze VoIP-centrale had altijd al veel functionaliteiten die u ook zelf aan kunt passen. Hiervoor hebben we een groot aantal zeer uitgebreide handleidingen beschikbaar op de supportsite. Maar wat nu als u zelf geen tijd heeft om zelf de handleiding te doorlopen? Of u gewoon liever wilt dat wij het voor u regelen? Dan kunt u met het nieuwe serviceabonnement al deze handelingen aan ons overlaten. Het voordeel is duidelijk: u zegt wat u wilt en wij regelen dat het in orde komt.

Natuurlijk blijven onze medewerkers wel opletten. Wanneer wij denken dat we u beter van dienst kunnen zijn door het net iets anders aan te pakken dan nemen we contact met u op. We bespreken dan de mogelijkheden met u en welke wensen wij nog meer kunnen verwerken in uw persoonlijke configuratie. En wanneer uw situatie verandert, kunt u direct contact met ons opnemen en maken wij de aanpassingen om te zorgen dat de telefoondienst weer naadloos aansluit op uw behoeften.

Enthousiast geworden over ServicePlus? Hier vindt u meer informatie en het formulier om ServicePlus aan te vragen.