Service (met een) Plus

Geplaatst op: 4/3/2014

CallvoipTelefonie is de full-service aanbieder van Voice-over-IP diensten en met onze centrale kunt u al uw telefoniewensen uitvoeren. Maar het configureren van onze centrale kan een flinke klus zijn. We nemen deze klus vanaf nu graag van u over voor een geringe vergoeding.

Wij configureren de centrale voor u en zorgen dat de centrale voldoet aan al uw eisen. Tijdelijke doorschakeling? Wij regelen het. Wilt u een keuze menu? Wij gaan voor u aan de slag. Dit noemen we ServicePlus en is vanaf heden beschikbaar voor nieuwe en bestaande CallvoipTelefonie klanten voor €10,- ex. btw per maand.

Onze VoIP-centrale had altijd al veel functionaliteiten die u ook zelf aan kunt passen. Hiervoor hebben we een groot aantal zeer uitgebreide handleidingen beschikbaar op de supportsite. Maar wat nu als u zelf geen tijd heeft om zelf de handleiding te doorlopen? Of u gewoon liever wilt dat wij het voor u regelen? Dan kunt u met het nieuwe serviceabonnement al deze handelingen aan ons overlaten. Het voordeel is duidelijk: u zegt wat u wilt en wij regelen dat het in orde komt.

Natuurlijk blijven onze medewerkers wel opletten. Wanneer wij denken dat we u beter van dienst kunnen zijn door het net iets anders aan te pakken dan nemen we contact met u op. We bespreken dan de mogelijkheden met u en welke wensen wij nog meer kunnen verwerken in uw persoonlijke configuratie. En wanneer uw situatie verandert, kunt u direct contact met ons opnemen en maken wij de aanpassingen om te zorgen dat de telefoondienst weer naadloos aansluit op uw behoeften.

Enthousiast geworden over ServicePlus? Hier vindt u meer informatie en het formulier om ServicePlus aan te vragen.

Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.