Nieuwsbrief december 2015 – Feestdagen

Geplaatst op: 11/11/2015

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent: wijzigingen van uw normale weekschema’s.En voor veel bedrijven ook een aangepaste instelling van de telefooncentrale. De dag voor kerst iets eerder sluiten, een feestdagenbandje, een doorschakeling naar mobiel, …

Hoe maakt u de telefooncentrale in een paar minuten feestdagen-klaar?

Simmpl… met de Tijdsconditie-app!

Met Simmpl kunt u dit bijzonder eenvoudig instellen. Met onze handleiding over de tijdscondities is dit in een handomdraai geregeld.

Geen tijd om het zelf te regelen?

Dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen: wij spreken de meldteksten voor u in en zorgen dat Simmpl wordt ingesteld.

Namens het hele CallvoipTeam wensen wij u alvast fijne feestdagen!

Feestdagen zelf instellen

Maak de telefooncentrale eenvoudig en snel klaar voor de feestdagen. Met onze nieuwe korte handleiding voor het instellen van tijdscondities stelt u dit in no-time in. Naast het instellen van de tijdsconditie dient u natuurlijk nog wel een meldtekst in te spreken.

Handleiding Tijdscondities

Feestdagen actie

Heeft u geen tijd om het zelf te doen? Geen probleem, wij spreken graag uw meldteksten in en stellen de telefooncentrale voor u in. U geeft simpelweg de gewenste meldtekst(-en) aan ons door en het tijdsinterval waarop deze actief moeten zijn; wij regelen de rest.

Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.