Nieuwsbrief december 2015 – Feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent: wijzigingen van uw normale weekschema’s.En voor veel bedrijven ook een aangepaste instelling van de telefooncentrale. De dag voor kerst iets eerder sluiten, een feestdagenbandje, een doorschakeling naar mobiel, …

Hoe maakt u de telefooncentrale in een paar minuten feestdagen-klaar?

Simmpl… met de Tijdsconditie-app!

Met Simmpl kunt u dit bijzonder eenvoudig instellen. Met onze handleiding over de tijdscondities is dit in een handomdraai geregeld.

Geen tijd om het zelf te regelen?

Dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen: wij spreken de meldteksten voor u in en zorgen dat Simmpl wordt ingesteld.

Namens het hele CallvoipTeam wensen wij u alvast fijne feestdagen!

Feestdagen zelf instellen

Maak de telefooncentrale eenvoudig en snel klaar voor de feestdagen. Met onze nieuwe korte handleiding voor het instellen van tijdscondities stelt u dit in no-time in. Naast het instellen van de tijdsconditie dient u natuurlijk nog wel een meldtekst in te spreken.

Handleiding Tijdscondities

Feestdagen actie

Heeft u geen tijd om het zelf te doen? Geen probleem, wij spreken graag uw meldteksten in en stellen de telefooncentrale voor u in. U geeft simpelweg de gewenste meldtekst(-en) aan ons door en het tijdsinterval waarop deze actief moeten zijn; wij regelen de rest.