CRM integratie voor een advocatenkantoor? Callvoip regelde het met Urios

Geplaatst op: 8/12/2021


Kan ik als advocatenkantoor mijn CRM-systeem eenvoudig koppelen aan mijn zakelijke telefooncentrale? En of dit kan! Door pijlsnelle innovatie tussen Urios en Callvoip werken bedrijven nu steeds efficiënter, klantvriendelijker en resultaatgerichter. Ieder telefoontje kan van belang zijn, daarom biedt slimme VoIP-CRM integratie bedrijven meer kans op zakelijk succes. Voorbeeld: Op je computer komt een belletje binnen en er verschijnt direct een ‘pop-up’ op je scherm. Alle gegevens van deze beller staan perfect opgesomd voor je neus. Callvoip regelde dit onlangs voor Van Wassenaer Wytema. Wat zijn volgens hun voordelen van de integratie tussen de advocatensoftware van Urios inclusief CRM-functionaliteiten en onze VoIP-oplossing?

Directe voordelen van CRM integratie met zakelijke telefonie voor Van Wassenaer Wytema

Met wie en wanneer heeft deze persoon de laatste keer gebeld en wat is er besproken? Informatie welke jou net dat stukje voorsprong geeft op je beller, waardoor je telkens zorgt voor een persoonlijke klantbeleving. Callvoip integreerde onlangs haar slimme VoIP-oplossing met het efficiënte software van Urios inclusief CRM-functionaliteiten, voor haar klant Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation. De advocatensoftware van Urios is speciaal ontwikkeld voor de advocatuur. Hun slimme software zorgt ervoor dat advocatenkantoren grip houden op hun bedrijfsprocessen, zodat alles soepel en overzichtelijk verloopt. Dit doen zij op het gebied van; dossier- en relatiebeheer/ tijdschrijven/ declareren/ herinneren & aanmanen/ verschotten/ toevoegingen en insolventies. De integratie van hun uitstekende software met onze zakelijke telefooncentrale biedt onze gezamenlijke klanten/cliënten veel voordelen.

Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation bespeurde vrijwel meteen de volgende voordelen;

1. Nummerweergave/klantherkenning
Je kan door middel van nummerherkenning op je scherm direct zien met wie je in verbinding staat. Prettig voor zowel jezelf als de beller.

2. Relevante gegevens klant meteen paraat
Zodra je een klant aan de lijn krijgt verschijnen door middel van een ‘pop up’ alle relevante klantgegevens plus mogelijk zelf ingevoerde notities. Deze informatie geeft je direct een voorsprong op eventuele vragen van de beller.

3. Met één klik op het telefoonnummer in een klantomgeving bel je de klant
Uiterst efficiënt in plaats van het telkens opzoeken van benodigde telefoonnummers en daarna invoeren op een toestel. Dit bespaart vanzelfsprekend veel tijd.

4. Doorschakelen
Je ziet wie er intern beschikbaar is om telefoontjes te behandelen en schakelt gesprekken door of zet een gesprek in de wacht. Door inkomende belletjes snel en adequaat door te verbinden ben je optimaal bereikbaar voor je klanten. Het geeft tegelijkertijd blijk van professionaliteit naar je klant toe.

5. Terugbelverzoek
Vanuit het systeem kun je snel een terugbelverzoek naar een beschikbare collega mailen.

6. Tijdregistratie
De tijd die je hebt besteed aan een klant kan accuraat aan de hand van een zogenoemde stopwatch genoteerd worden in de klantgegevens. Vanzelfsprekend belangrijke informatie in meerdere opzichten voor je eigen bedrijfsvoering en die van je klant.

“Alles is gekoppeld aan ons dossiersysteem. Wij zien direct het inkomende nummer en daarbij wordt de gebruikte tijd door een ingerichte stopwatch geregistreerd. Kleine handelingen wellicht maar alles bij elkaar scheelt de automatisering hiervan veel kostbare tijd. Dat we van tevoren zien wie er belt is eveneens erg prettig. Het geeft net dat stukje voorsprong die je graag wil. Samengevat werkt deze integratie voor ons erg fijn en voelen cliënten zich door deze adequate aanpak serieus genomen.”
- Sabine - Ondersteuning/officemanager bij Van Wassenaer Wytema

Je ziet dat Van Wassenaer Wytema met deze geheugensteuntjes en talloze functionaliteiten enorm geholpen is, wat betreft het zo optimaal mogelijk behandelen van alle inkomende en uitgaande belletjes. Uiteraard zijn er nog veel meer specifieke voordelen op te noemen welke toegespitst zijn op de verschillen van desbetreffende CRM-VoIP integraties. De belangrijkste feiten om hier te benoemen zijn, dat het koppelen van je eigen CRM-systeem aan je telefooncentrale zorgt voor meer gestroomlijnde en efficiëntere werkprocessen plus verbeterde klantervaringen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van CRM-VoIP integratie voor jouw bedrijf?

Wij hebben al onze koppelingen met een legio aan CRM-systemen gebundeld op een centrale plek genaamd Callvoip Marketplace. Staat jouw pakket er niet bij? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Naar Marketplace