Nieuw jaar, nieuw kleurenpalet

Geplaatst op: 28/12/2022


We hebben één van de meest krachtige onderdelen van onze telefooncentrale, de opbouw van het belplan, in een nieuw jasje gestoken. Zoals je kunt zien is er aan de kleurstelling zelf niet heel veel veranderd, de wijzigingen zijn redelijk subtiel. Het grote voordeel van deze wijziging is wel dat het allemaal een stuk overzichtelijker is geworden. En daarmee is ook het gebruikersgemak van de centrale nog verder verbetert.

Heb jij de nieuwe centrale al bekeken? Log dan in in jouw omgeving en check gelijk ook even of je belplan nog helemaal up to date is. Wil je wat aanpassen, dan kun je dat nu nog makkelijker zelf doen. En kom je er niet uit, dan staat ons supportteam uiteraard voor je klaar.

Webhook app
Compleet nieuw is de toevoeging van de Webhook app. Ben je handig met programmeren? Dan kan deze functie een waardevolle toevoeging zijn. Je kunt de Callvoip centrale nu integreren met functionaliteiten buiten je telefoon om. Alhoewel webhook zelf niet nieuw is, is de functie nieuw binnen het platform. Binnenkort vertellen we je uitgebreid meer over deze functionaliteit.