Nieuw: Webcalls, probeer tot 1 mei 2021 gratis uit!

Geplaatst op: 18/2/2021

Webcalls, bellen met de computer: we introduceerden het in november. Inmiddels is er een eindeloos aantal gebruikers dat met een willekeurige computer en een headsetje met de rest van de wereld communiceert. Vrijheid blijheid! Ideaal voor thuiswerken, quarantaine, deeltijd, invallen, waarnemen, en noem maar op!

Heb jij nog níet kennisgemaakt met webcalls?
Dan hebben we goed nieuws: tot 1 mei 2021 kun je je Webcalls gratis uitproberen!
Daarna betaal je het normale toesteltarief, t.w. 4 euro per maand.
Ervaar dus ook snel het gemak, het overzicht en de kwaliteit hiervan.

Nog even: Callvoip Webcalls in het kort

Webcalls staat al voor je klaar, je hoeft het alleen nog aan te zetten.
Heb je dus helemaal geen zin in het belasten van je IT met het configureren van al die hardware? Dat hoeft allemaal niet met Webcalls. Je opent een link in je browser, logt in met gebruikersnaam en wachtwoord en bellen maar!

Want dat is Webcalls: bellen vanuit je browser (Chrome, Edge, Firefox, Safari), op welk apparaat je die ook opent. Handig is natuurlijk wel om even een headset aan te sluiten op je computer.

Wanneer is Webcalls handig?

Wij denken dan meteen aan thuiswerkers. Geen gedoe met apps, doorschakelingen etc. Iedereen kan gewoon bellen zoals op kantoor maar dan op de zolder-/werkkamer. Ook handig is dat je met collega’s onderling gratis belt, dat zijn interne gesprekken, waar je ook zit (dit geldt overigens ook voor bellen met onze Qaller plus app).

Omdat je Webcalls binnen 1 minuut actief kunt hebben, is het ook handig voor nieuwe collega’s. Of die stagiair die ook mee moet draaien in de telefoondienst.

Wat kan Webcalls?

Het antwoord is simpel: alles wat een gewoon toestel ook kan. Uitbellen, telefoontjes ontvangen, doorverbinden, in de wacht zetten, allemaal geen probleem.

Waar je bij sommige telefoontoestellen echt wel de handleiding nodig hebt om te leren doorverbinden, is het bij Webcalls zo simpel als ‘klik op doorverbinden” :-) En dat geldt voor de overige functionaliteiten ook. Kijk maar!

Dit wil jij ook!

Al met al zijn wij best wel enthousiast over deze nieuwe toevoeging aan ons toch al geweldige product. En dat niet alleen: het kan toch niet anders of jij, als klant, gaat hier ook veel aan hebben!

Ben je benieuwd en wil je eens testen of het wat voor jullie is? Dan hebben we nog meer goed nieuws: Webcalls is namelijk tot 1 mei 2021 gratis, voor niks, kosteloos! Na de aanbieding zullen de kosten gelijk zijn aan een toestelaccount: € 4,- / maand.

Wil je Webcalls proberen of zat je er als velen eigenlijk simpelweg op te wachten? Activeer het dan bij de gebruikersinstellingen in onze panel (klik hier om in te loggen) of bel/mail/chat ons, we helpen je graag en laten je zien hoe het werkt.