Succesverhaal: Richard blij met slimme integratie Gripp en Office 365

Geplaatst op: 12/9/2022

Duurzaam leven, werken, wonen: duurzaamheid staat centraal in het leven van nu.
Logisch dat Callvoip ook steeds meer ondernemers bedient in deze groene sector.

DuraPlus
En zo begroetten we recentelijk ook Richard Mulder van Duraplus: een enthousiaste ondernemer met kennis van zaken en daarnaast vele jaren ervaring in de marketing en ICT.
DuraPlus is een full service duurzaam adviesbureau dat energielabels opstelt, je adviseert over het verduurzamen van je woning en je helpt om deze adviezen in actie om te zetten. Voor de telefonie van Duraplus viel de keuze op Callvoip, en daar zijn we natuurlijk supertrots op!
Lees hieronder het verhaal van Richard, wat hij zocht, hoe het kwam en … dat hij blij is!

Ondernemer Richard aan het woord:
Ja, ik ben hartstikke blij met de telefonie-oplossing van Callvoip omdat Duraplus als klein bedrijf niet permanent iemand op kantoor kan hebben zitten. En zelf ben ik veel op pad.

Mijn zoektocht heeft me naar Callvoip geleid, omdat de software van Callvoip daar een prachtige oplossing voor biedt. Wat ik zocht, en nu ook heb gevonden, is dat ik onderweg zo bereikbaar ben als ik zelf wil, en bovendien dat ik zowel kan zien dat het voor de zaak is als wie er belt. Verder is het natuurlijk grandioos dat ik ook met het zakelijke nummer uit kan bellen. Dit zorgt direct voor een professionele uitstraling.

Het kunnen zien wíe er naar Duraplus belt, was de grootste uitdaging. Ik heb mijn klanten met naam, adres en telefoonnummers (zowel zakelijk als particulieren) geregistreerd in mijn CRM-pakket Gripp. Het pakket Gripp draait op mijn computer op de zaak, en onderweg heeft mijn mobiele telefoon geen koppeling met Gripp. Toen ik mij oriënteerde op een goede oplossing zag ik dat Callvoip een CRM-integratie biedt met het pakket Gripp, dit is de Bubble software. Naarmate de installatie verder vorderde, bleek dat Callvoip een Slimme Telefoonboek-optie heeft. Daarbij worden de namen van de relaties in Office 365 zichtbaar in de hele Callvoip telefooncentrale, dus ook op mijn smartphone. Zodra Office 365 contacts gesynchroniseerd worden met Gripp heb ik dus waar ik ook ben gelijk de klantnaam in beeld zodra ik gebeld wordt op mijn bedrijfsnummer, echt super handig!

Tevreden klant!
Deze integrale oplossing waarbij mijn CRM-systemen slim samenwerken, heb ik nergens anders kunnen vinden, alleen bij Callvoip. De medewerkers ervaar ik als allereerst supervriendelijk, maar ook heel belangrijker is dat ze een ruime kennis van ervaring hebben, ze begrijpen je probleem en denken mee om tot een oplossing te komen!

Aldus een uiterst tevreden klant!
Richard Mulder van DuraPlus

Ook geïnteresseerd?