Integreer nu ook je Mac met onze telefonie

Geplaatst op: 17/1/2022


We hebben de afgelopen tijd veel aandacht gegeven aan de nieuwste integratie van onze telefonie met een lange lijst CRM systemen. Veel klanten reageren dan ook enthousiast en beamen meteen het gemak van zo’n integratie in de dagelijkse werkzaamheden. Maar helaas moesten we heel soms iets doen waar we helemaal niet van houden. We moesten soms antwoorden: “Nee, sorry. Dat kan (nog) niet.” 😲

Gelukkig komt daar nu een einde aan! Gelukkig voor ons omdat we geen ‘nee’ meer hoeven verkopen, maar nog meer gelukkig voor onze klanten! Het gaat namelijk om onze Callvoip CRM - telefonie integratie voor mensen met een Apple macOS systeem.

Zeker in tijden dat het zakelijk gebruik van macOS toeneemt, zijn we extra trots om als eerste in Nederland de mogelijkheid te bieden om onze onvolprezen Bubble slimme popup ook op een Apple te installeren. Dus zweer jij bij een MacBook en wil je ook het gemak van zo’n koppeling! Dan kunnen we nu volmondig zeggen: “JA, DAT KAN!”

Wat is dat ook weer: Callvoip CRM - telefonie integratie?
Goeie vraag: we leggen het uit met 2 voorbeelden, één zonder en één met onze integratie.

Zonder de Callvoip CRM - telefonie integratie:

TRING

A. Goedemiddag, met bedrijf Kan Beter, waarmee kan ik u helpen?
B. Ja, met Mopperklant. Ik bel voor mijn laatste status.

A. Die ga ik even voor u opzoeken. Uw naam is Topperklant?
B. Nee, het is Mopperklant. 😒

A. Excuses. Heeft u voor mij ter controle uw postcode, huisnummer, geboortedatum, pincode, meisjesnaam van uw moeder en uw BSN?
B. Grmbl.


Met de Callvoip CRM - telefonie integratie:

TRING

A. Goedemiddag meneer Mopperklant, met bedrijf Goed Geregeld. U bent vast benieuwd naar uw laatste status na dat onderzoek van laatst. Helaas kon mijn collega u gisteren nog niet alles vertellen maar ik heb uw status hier voor me. Hoe is het trouwens met uw cavia die laatst van de bank is gevallen? Pootje helemaal hersteld?

B. …ik hou van u! 😍

Hét verschil tussen deze 2 gesprekken is onze ‘Bubble’: de slimme op maat ingerichte popup op je PC of Mac van elk inkomend telefoongesprek. Hierin kun je verschillende velden uit jouw eigen CRM weergeven en klik je meteen door naar alle relevante klantgegevens in jouw eigen CRM. En dat is, zoals het voorbeeld al laat zien, niet alleen erg efficiënt voor jou als werknemer, maar ook erg prettig voor jouw klanten! :-)

Meer weten? Of gratis een week proberen? (pas op, je wilt daarna niet meer zonder ;-)) Neem contact op en we regelen het voor je!