Zorgverleners beter bereikbaar door informatiebandje van Callvoip

Geplaatst op: 5/3/2020

PERSBERICHT


Callvoip bespeurt dat klanten zoals huisartsen verspreid over het land, worden overspoeld door cliënten met prangende vragen over het Coronavirus. Deze vragen dienen adequaat en informatief juist te worden behandeld. Daarom is een professioneel ingerichte telefooncentrale meer dan ooit een noodzaak. Ook klanten die een explosieve vraag naar desinfecterende middelen ervaren, zijn gebaat bij in goede banen geleide telefonie. Een informerende welkomsttekst met daarin vermelding van de juiste instantie leidt vaak al direct tot een betere bereikbaarheid. Callvoip heeft hiervoor een opname gemaakt en biedt dit bandje gratis aan.

In ons land duiken dagelijks nieuwe gevallen van het Coronavirus op. Het is begrijpelijk dat veel Nederlanders met vragen terecht willen kunnen bij bijvoorbeeld huisartsenpraktijken. Deze wensen dan ook passende en hopelijk geruststellende antwoorden te kunnen geven. Goed ingeregelde telefonische verbinding om elk moment bereikbaar te zijn is hiervoor van essentieel belang. Niet juist behandelde telefoontjes kunnen tenslotte zorgen voor onduidelijkheden, onbegrip en irritatie. Dit kan voor meer onrust dan nodig is zorgen in de samenleving. Daarnaast blijken ook klanten die actief zijn in desinfecterende middelen voor bijvoorbeeld de huid, een grote toename te zien in het aantal informatieve telefoontjes. Ook deze telefoontjes dienen juist te worden behandeld om dezelfde redenen als hierboven beschreven.

Om dit soort negatieve gevolgen te helpen voorkomen draagt Callvoip een steentje bij en biedt het zorgvuldig inspreken van bandjes met de juiste informatie gratis aan voor huisartsenpraktijken. Dit geldt eveneens voor andere organisaties- en bedrijven die voor dringende uitdagingen staan, om het Coronavirus zakelijk en maatschappelijk verantwoord het hoofd te kunnen bieden.

EINDE PERSBERICHT


Noot voor de redactie:
Download hier* ons ingesproken algemene Corona informatiebandje, of neem contact met ons op om een bandje te laten inspreken naar eigen wens. U kunt bellen via 050 8200000 of email naar callvoip@callvoip.nl

Bericht downloaden*

*Klik op de 3 stipjes aan de rechterkant van de audiospeler om het bericht direct te downloaden.