Simmpl introduceert: Omleidings-app

Geplaatst op: 5/2/2015

Nieuw: one-touch omleidings-app!

Wilt u met één druk op de knop uw belverkeer aanpassen? De Simmpl telefooncentrale maakt het mogelijk met de omleidings-app. Deze feature is ideaal voor situaties die zich adhoc voordoen en waar u op afroep een andere afhandeling van uw telefonieverkeer wenst.

Hoe werkt het?

omleidings-app

  • Definieer één of een set van acties en koppel deze aan een code. U kunt meerdere omleidingen instellen.
  • Vanaf al uw telefoontoestellen kunt u deze code bellen om de ingestelde omleiding aan- of uit te schakelen.
  • U hoort of de app is in- of uitgeschakeld.
  • Programmeer de omleidingscode onder een snelkeuzetoets voor nog meer gebruiksgemak!

Voorbeeld 1: [eerder naar huis] of [nachtstand] Stel een omleiding in naar de voicemail en zet de code onder een sneltoets op uw telefoon. Met één druk op de knop zet u de nachtstand aan en uit.

Voorbeeld 2: [doorschakeling] Soms is het handig om telefoontjes op je mobiel binnen te krijgen, soms ook niet. Dit laat zich niet altijd vangen in een vaste instelling. De omleidings-app maakt het mogelijk om de doorschakeling naar mobiel met één druk op de knop aan of uit te zetten!

Voorbeeld 3: [spitsuur] Voor momenten van grote telefonische drukte kunt u een omleiding maken die een meldtekst afspeelt en vervolgens een wachtrij inschakelt. Met één druk op de knop vangt u de extra drukte beter op.

Voorbeeld 4: [vergadering], [bedrijfsuitje], [kerstborrel] Voor diverse soorten adhoc gelegenheden die invloed hebben op inkomend telefoonverkeer kunt u nu alvast een adequate route klaarzetten: een passende meldtekst gevolgd door bv. voicemail. Als u de inschakelcodes paraat heeft is het aan- en uitschakelen ervan een kwestie van één knop indrukken!

Flow control app

Klik hier voor de uitgebreide handleiding van de omleidings-app!

Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.