Simmpl introduceert: Omleidings-app

Nieuw: one-touch omleidings-app!

Wilt u met één druk op de knop uw belverkeer aanpassen? De Simmpl telefooncentrale maakt het mogelijk met de omleidings-app. Deze feature is ideaal voor situaties die zich adhoc voordoen en waar u op afroep een andere afhandeling van uw telefonieverkeer wenst.

Hoe werkt het?

omleidings-app

  • Definieer één of een set van acties en koppel deze aan een code. U kunt meerdere omleidingen instellen.
  • Vanaf al uw telefoontoestellen kunt u deze code bellen om de ingestelde omleiding aan- of uit te schakelen.
  • U hoort of de app is in- of uitgeschakeld.
  • Programmeer de omleidingscode onder een snelkeuzetoets voor nog meer gebruiksgemak!

Voorbeeld 1: [eerder naar huis] of [nachtstand] Stel een omleiding in naar de voicemail en zet de code onder een sneltoets op uw telefoon. Met één druk op de knop zet u de nachtstand aan en uit.

Voorbeeld 2: [doorschakeling] Soms is het handig om telefoontjes op je mobiel binnen te krijgen, soms ook niet. Dit laat zich niet altijd vangen in een vaste instelling. De omleidings-app maakt het mogelijk om de doorschakeling naar mobiel met één druk op de knop aan of uit te zetten!

Voorbeeld 3: [spitsuur] Voor momenten van grote telefonische drukte kunt u een omleiding maken die een meldtekst afspeelt en vervolgens een wachtrij inschakelt. Met één druk op de knop vangt u de extra drukte beter op.

Voorbeeld 4: [vergadering], [bedrijfsuitje], [kerstborrel] Voor diverse soorten adhoc gelegenheden die invloed hebben op inkomend telefoonverkeer kunt u nu alvast een adequate route klaarzetten: een passende meldtekst gevolgd door bv. voicemail. Als u de inschakelcodes paraat heeft is het aan- en uitschakelen ervan een kwestie van één knop indrukken!

Flow control app

Klik hier voor de uitgebreide handleiding van de omleidings-app!