De Promotiedagen door de ogen van…

Geplaatst op: 13/11/2018

Zoals u misschien wel hebt gezien of gehoord waren wij als CallvoipTelefonie aanwezig op de Promotiedagen in de MartiniPlaza, deze vonden plaats op 6 en 7 november.

Arienne:

“De Promotiedagen werd de eerste dag geopend door niemand minder dan wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, die ons een inspirerende lezing over ‘motiveren’ gaf.

Vol goede moed begonnen we daarna met “netwerken” met eerst een voorstelrondje bij onze “buren”, die ook op de gezamenlijke stand van onze bedrijvenvereniging Zuid-Oost stonden. Leuk om iedereen eens te zien en een gezicht te hebben bij de bedrijven die bij ons in de buurt zitten.

Door onze nieuwe teamkleding, folder, bierviltjes en de Narrowcasting op de beeldschermen, die rond de stand waren geplaatst, vielen we gelukkig erg op en werd het een drukke eerste beursdag met vele interessante gesprekken.

De tweede dag begon ontspannen met een voorstelling van acteur Marcel Hensema, wat hebben we hier gelachen! Na de voorstelling was het natuurlijk weer tijd om serieus te doen en gelukkig kunnen wij dit ook heel goed. Over de gehele dag leuke en interessante gesprekken gehad waarbij de conclusie vaak was: “wat een leuk en simpel systeem hebben jullie”. En dat is natuurlijk wat we willen horen.”

Heeft u ons gemist tijdens de promotiedagen?

Niet getreurd, want we zitten allemaal weer in de startblokken om u van A tot Z te begeleiden.

Zou u ook met eigen ogen willen zien hoe mooi en simpel ons systeem is? Vraag een gratis demo aan en ervaar het zelf!

En misschien dat u ons binnenkort wel eens tegenkomt in de kroeg; de bierviltjes verspreiden zich nu langzaam door heel Nederland.

Wist u trouwens al dat wij onze social-media accounts nieuw leven in hebben geblazen? Volg ons nu ook op Twitter en LinkedIn en mis geen enkele update meer.

Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.