Callvoip Click-to-Dial: van nummer naar slimme toepassingen

Geplaatst op: 8/4/2019

De gratis Click-to-Dial extensie van Callvoip blijft zich steeds verder ontwikkelen op basis van wensen van onze klanten. Wat 2 jaar geleden begon als een simpele app die nummers ‘klikbaar’ maakt om gemakkelijk uit te kunnen bellen, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardige en onmisbare functionaliteit in de dagelijkse werkzaamheden van vele Callvoip-klanten.

Door Click-to-Dial wordt een eenvoudige integratie met de browser gerealiseerd, wordt bovendien de juiste naam getoond bij inkomende oproepen en is een centraal online telefoonboek beschikbaar. Al meer dan 1.000 gebruikers gingen u voor en ervaren dagelijks het gemak van deze plug-in.

Gratis Chrome-applicatie over magische grens van 1.000 gebruikers heen

Telefoonboek

Voor de verdere ontwikkeling van Click-to-Dial was de meest gehoorde wens het kunnen beschikken over een online telefoonboek. Via één klik op een nummer in de belhistorie wordt een nummer met de bijbehorende naam direct toegevoegd in het telefoonboek. Vervolgens kan worden aangegeven of het een bedrijfsbreed gedeeld nummer of privénummer betreft. Yealink-toestellen zijnsinds kort ook compatibel met Click-to-Dial: met een paar simpele handelingen kan het toestel worden gekoppeld met het Click-to-Dial telefoonboek zodat de telefoonlijst in het toestel wordt gesynchroniseerd met Click-to-Dial.

Doorverbinden

De eerstvolgende update maakt het mogelijk om inkomende- en uitgaande gesprekken direct met de app door te verbinden naar collega’s. Gesprekken kunnen zowel direct- (unattended) of aangekondigd (attended) worden doorverbonden. Het is dan tevens mogelijk om via Click-to-Dial te zien of uw collega’s wel of niet in gesprek zijn. Erg handig om dit in één oogopslag te kunnen zien voordat een gesprek wordt doorverbonden.

Nog meer integratie

Click to Dial biedt al erg veel maar we gaan verder. Met VoIP CTI is het mogelijk specifieke pakketten te koppelen met Simmpl. Dit biedt nóg meer integratie door het tonen van de juiste relatiegegevens bij een inkomende oproep en het direct activeren van de bijbehorende applicatie. Dit bespaart tijd en verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening. En dankzij Click-to-Dial zijn alle telefoonnummers in uw pakket ook weer aanklikbaar om de klant direct te kunnen bellen. Vele pakketten en gebruikers gingen u inmiddels al voor, uw pakket ook graag koppelen? Neem vrijblijvend contact met ons op!