Click-to-Dial update: CRM koppeling

Geplaatst op: 30/6/2020

Steeds meer Callvoip klanten leren hem kennen: onze Chrome plugin Click-to-Dial. Installeer hem gratis in je Chrome Browser (Of nu ook Microsoft Edge), inloggen en je hebt jouw eigen telefoonboek, popups van een belletje en veel meer moois.

Blijven verbeteren

Maar wij zouden Callvoip niet zijn als we ook deze mooie toevoeging niet steeds mooier zouden maken. Zo was er een aantal maanden geleden een complete redesign met een fullscreen optie. En nu hebben we helemaal wat handigs eraan gekoppeld: namelijk jouw eigen CRM!

De CRM Lookup functionaliteit maakt het namelijk mogelijk om Click-to-Dial te koppelen met een groeiende lijst veelvoorkomende CRM systemen zoals AFAS, Exact maar ook Google en Microsoft Contacts.

De koppeling zorgt ervoor dat bij elk inkomend belletje de bijbehorende CRM pagina op jouw scherm verschijnt. Volautomatisch! Dan kun jij je lekker bezig houden met de inhoud van het gesprek en gemakkelijk de klanthistorie inzien.

Wat is jouw CRM?

Inmiddels is de CRM Lookup al beschikbaar voor meer dan 10 veel voorkomende CRM pakketten. Dat moeten er natuurlijk meer worden, maar welk CRM zou jij liefst vandaag nog gekoppeld zien worden? Laat het ons via onderstaande poll weten en wie weet is jouw CRM de volgende!