Weer een functie toegevoegd aan Click-to-Dial: het (bedrijfs-)telefoonboek

De Click-to-Dial functie van Simmpl is verder uitgebreid: de contactpersonen die kunnen nu in een bedrijfstelefoonboek worden opgeslagen. U kunt telefoonnummers van uw contacten zowel zakelijk- als privé opslaan.

Het was al mogelijk om namen aan telefoonnummers te koppelen. Nú is onze Click-to-Dial uitgebreid met een volledige telefoonboek-functie. Door één klik op het favorieten icoontje, [sterretje] in het tabblad ‘Historie‘ wordt een nummer direct toegevoegd aan het telefoonboek.

In het extra toegevoegde tabblad Contacten (zie afbeelding hierboven) kunt u vervolgens aangeven of het een gedeeld nummer, [koffertje] of privénummer, [huisje] betreft. Gedeelde contactpersonen zijn voor iedereen die Click-to-Dial gebruikt binnen uw organisatie zichtbaar.

Gelijk aan de slag!

Met onze handleiding heeft u de plugin in een handomdraai geïnstalleerd.

Download plugin Handleiding

Met Click-to-Dial maakt u in een handomdraai alle telefoonnummers in uw Chrome webbrowser klikbaar: u klikt en het nummer wordt gebeld vanaf uw eigen IP-toestel.
Het intoetsen van telefoonnummers is daarmee dus verleden tijd. De extensie wordt gemiddeld met vier (van de max vijf) sterren beoordeeld en is gratis te downloaden in de Chrome App-store voor abonnees van CallvoipTelefonie!

Click to Dial