Weer een functie toegevoegd aan Click-to-Dial: het (bedrijfs-)telefoonboek

Geplaatst op: 6/6/2018

De Click-to-Dial functie van Simmpl is verder uitgebreid: de contactpersonen die kunnen nu in een bedrijfstelefoonboek worden opgeslagen. U kunt telefoonnummers van uw contacten zowel zakelijk- als privé opslaan.

Het was al mogelijk om namen aan telefoonnummers te koppelen. Nú is onze Click-to-Dial uitgebreid met een volledige telefoonboek-functie. Door één klik op het favorieten icoontje, [sterretje] in het tabblad ‘Historie‘ wordt een nummer direct toegevoegd aan het telefoonboek.

In het extra toegevoegde tabblad Contacten (zie afbeelding hierboven) kunt u vervolgens aangeven of het een gedeeld nummer, [koffertje] of privénummer, [huisje] betreft. Gedeelde contactpersonen zijn voor iedereen die Click-to-Dial gebruikt binnen uw organisatie zichtbaar.

Gelijk aan de slag!

Met onze handleiding heeft u de plugin in een handomdraai geïnstalleerd.

Download plugin Handleiding

Met Click-to-Dial maakt u in een handomdraai alle telefoonnummers in uw Chrome webbrowser klikbaar: u klikt en het nummer wordt gebeld vanaf uw eigen IP-toestel.
Het intoetsen van telefoonnummers is daarmee dus verleden tijd. De extensie wordt gemiddeld met vier (van de max vijf) sterren beoordeeld en is gratis te downloaden in de Chrome App-store voor abonnees van Callvoip!

Click to Dial

Wedden dat we ook jou in 30 minuten fan maken?
Zullen we samen kort kijken wat voor jouw specifieke situatie de beste telefonieoplossing is?
Doen we meteen de grand tour door onze centrale.
Geef ons een half uurtje en we laten jou zien waarom wij zo enthousiast zijn.