Belbundel aanvragen

Wilt u zekerheid over uw maandelijkse telefoniekosten? Kies dan voor onze belbundels voor bellen naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Kies de bundel die bij uw belgedrag past; de bundel is een uitbreiding van uw telefonieabonnement.

Vul het formulier in, controleer de bevestigingsmail en stuur een reply, met akkoord per mail, naar ons ter bevestiging van uw opdracht.

Bedrijfsgegevens
Aanvraag belbundelU kunt kiezen uit drie verschillende belbundels, afhankelijk van het aantal belminuten dat u nodig heeft. Onderstaande prijzen komen bovenop de gebruikelijke kosten van uw toestelaccount (€4,- per maand). U neemt een belbundel af voor alle toestelaccounts die op de centrale staan, het is niet mogelijk om een selectie te maken van toestellen die de belbundel krijgen. U betaalt dus per toestelaccount (die op de centrale staat) onderstaande belbundelprijs.


Tariefoverzicht
Maandelijks
Eenmalig
500 belminuten per toestel
€ 10,00 excl. BTW
€ 0,00 excl. BTW
1.500 belminuten per toestel
€ 12,50 excl. BTW
€ 0,00 excl. BTW
5.000 belminuten per toestel
€ 25,00 excl. BTW
€ 0,00 excl. BTWFair Use policy voor belbundels

Per belbundelgebruiker (= per toestelaccount) mag er max. 30% van de totaal uitgaande belminuten per maand voor een vast bedrag worden gebeld naar mobiele bestemmingen. Als het aantal mobiele belminuten per gebruiker in één bepaalde maand meer dan 30% van de totaal aantal uitgaande belminuten bedraagt, worden voor de verdere belminuten de reguliere gesprekstarieven in rekening gebracht. De volgende maand kan de gebruiker weer maximaal 30% naar mobiele bestemmingen bellen voor een vast bedrag per maand.Loyale klanten

Ook voor loyale klanten zijn de belbundels bestelbaar.

U stapt dan over naar de nieuwe tarieven voor toestelaccounts ad 4,- ex BTW p/mnd en uw Powerfeatures als faxbox, wachtrij, keuzemenu e.d.