0900-servicenummer activatie aanvragen

Een 0900-servicenummer is een nummer waar mensen u tegen betaling op kunnen bereiken: de beller betaalt een bepaald tarief per minuut of een vast bedrag per gesprek. U kunt zelf een 0900- nummer bij de ACM aanvragen.

Vul het formulier in en stuur deze met uw ACM beschikking. Controleer de bevestigingsmail en stuur een reply, met akkoord per mail, naar ons ter bevestiging van uw opdracht.

Bedrijfsgegevens
KVK uittreksel *

Mag niet ouder zijn dan 6 maanden

Aanvraag 0900-nummer
ACM beschikking
Nieuw of bestaand nummer?


Tariefoverzicht
Maandelijks
Eenmalig
0900-nummer
€ 35,00 excl. BTW

€ 25,00 excl. BTW

Let op:

U bepaalt het tarief zelf: dit ligt tussen de 0 en 99 cent per minuut of een vast bedrag tot 1,30 per gesprek. Het 0900-servicenummer is in heel Nederland actief. De beller betaalt de kosten van het gesprek. U ontvangt de opbrengst minus de kosten terug. Bij een tarief van 0 cent per minuut zijn er geen opbrengsten, wel kosten. Er geldt een wettelijk maximum van 50,-/50 minuten – hierna wordt het gesprek automatisch verbroken.

Let op:
- servicenummers hebben een initiële looptijd van een jaar (dit in tegenstelling tot de reguliere Nederlandse nummers die per maand opzegbaar zijn)
- servicenummers moeten minimaal een gehele kalendermaand vóór het einde van het jaar worden opgezegd, anders wordt het nummer met een geheel jaar verlengd.