begin » Callvoip » VoIP zakelijk » VPro5300VSn account  |  winkelwagen  |  kassa  |  klantenservice  
categorieën
Aanraders! (9)
CallvoipTelefonie (5)
VoIP all-in-1 » (44)
VoIP gateways » (11)
VoIP phones » (108)
VoIP PBX (6)
VoIP zakelijk (18)
VoIP headsets » (51)
VoIP overig » (15)
DECT phones (23)
DECT VoIP (39)
WiFi VoIP (1)
IP Video Phones (3)
WiFi GSM Phones (1)
Asterisk » (5)
Skype (2)
VoIP diensten » (9)
Netwerk » (89)
productofferte (3)
TC Services (13)
zoek product
 

» meer zoekopties
zoek merk
» NIEUW meer...
Yealink voordeelbundel: 3 x T40P IP Phone + voeding
Yealink voordeelbundel: 3 x T40P IP Phone + voeding
324,00
(267,77 excl. BTW)
informatie
· contact & informatie
· disclaimer
· voorwaarden
· wel/geen BTW?
· IBAN-check
· stel ons uw vraag
· werken bij Callvoip?
klantenservice
overzicht
service voor aankoop
service na aankoop
TC Services
productsupport
FAQ-pagina
technotes
producttips

DrayTek VigorPro 5300VSn Firewall UTM (WiFi-N, S0, NT1, 2xFXS)
[VPro5300VSn]
699,00
(577,69 excl. BTW)

VigorPro 5300VSn: Gateway Anti-Virus / Anti-Intrusion
Security gateway - nóg meer veiligheid voor uw netwerk

Uw netwerk grondig beveiligd tegen virussen en intrusion, én desgewenst tegen SPAM
De VigorPro 5300-Unified Security Firewall productserie werd speciaal ontworpen voor het midden- en klein bedrijf. De ingebouwde uitgebreide firewall, uitgebreide VPN-mogelijkheden en 2 WAN-poorten maken de 5300-serie een multifunctionele router die het bedrijfsnetwerk compleet maakt. De VigorPro 5300VSn is standaard uitgerust met Anti-Virus en Anti-Intrusiondetectie en -preventie (na 1 dan wel 3 jaren dient de licentie te worden vernieuwd). Een Anti-Spam-licentie is los beschikbaar. Verder beschikt de 5300VSn over geavanceerde VoIP-mogelijkheden: u kuknt twee analoge apparaten (tel, fax) aansluiten, u kunt een ISDN-centrale aansluiten (S0) en heeft de mogelijkheid om uw vaste ISDN-lijn aan te sluiten (NT/TE-poort). Er is ruimte voor 12 SIP-accounts. Last but not least biedt de 5300VSn u een Wireless-N draadloze aansluitmogelijkheid. Dit biedt u tal van mogelijkheden voor supersnelle draadloze verbindingen met computers, laptops en mobiele devices.
Door de VigorPro als internet-gateway in te zetten, worden virussen, aanvallen en spam geblokkeerd alvorens deze het interne netwerk bereiken.
De VigorPro 5300VSn is rack mountable. Er is een rackmount plate los verkrijgbaar waarmee u deze router eenvoudig in een 19" patchkast kunt monteren.

DrayTek VigorPro 5300 UTM Security Gateway Router - zeer complete router met antivirus en anti-intrusion protection en prevention

Productsamenvatting
Met de DrayTek VigorPro beschikt u over o.a. de volgende functionaliteiten:

» een zeer complete router
» geavanceerde firewall
» 4 x 10/100 LAN-switch
» 2 x WAN - loadbalancing
» rack-mountable (rackmount plate los verkrijgbaar)
» geavanceerde VoIP-opties met 2 x FXS, S0 en NT/TE-poort
» ruimte voor 12 SIP-accounts
» antivirusbeveiliging op een centrale plaats in uw netwerk
» intrusiondetectie en beveiliging op een centrale plaats in uw netwerk
» NIEUW: nu ook anti-SPAM beveiliging (» anti-SPAM licentie nodig)
» VPN SSL-mogelijkheden
» voorzien van NL snelstart-handleiding

DrayTek VigorPro 5300VSn UTM Security Gateway Router - zeer complete router met antivirus en anti-intrusion protection en prevention

Met de DrayTek VigorPro 5300VSn wordt uw gehele netwerk doeltreffend beschermd tegen virussen (SMTP, POP3, IMAP, HTTP, FTP) en inbraak / intrusion. Standaard wordt een Antivirus/anti-intrusion licentie meegeleverd voor één cq. drie jaar (afhankelijk van de service die u kiest, zie tabel hieronder) - deze service kunt u verlengen met één of twee jaar. Zo verlost u uzelf en de gebruikers van uw netwerk van de zware zorg voor continuïteit... Bij aanschaf van de VigorPro 5300 wordt een jaar-/ driejaarlicentie voor deze services meegeleverd.
Recentelijk werd ook de anti-SPAM-mogelijkheid aan de 5300 toegevoegd. Probeer deze service middels de 30-dagen trial-licentie (meegeleverd). Bevalt dit, breid de service dan uit met een jaarlicentie. U kunt de anti-SPAM-jaarlicentie ook direct meebestellen (klik hier).
Zet de VigorPro in als Internet Gateway in uw netwerk, en blokkeer de hinderlijke en schadelijke aanvallen van virussen en intrusionpogingen op uiterst effectieve alvorens deze uw netwerk kunnen bereiken.

Licentie-overzicht Vigor 5300
feature service inclusief los verkrijgbaar
anti-virus
anti-intrusion
DrayTek D-SWAT
DrayTek
3 jaar AV/AI-upgrade 12/24 mnd
anti-virus
anti-intrusion
Kaspersky Labs
DrayTek
1 jaar AV/AI-upgrade 12/24 mnd
web content filtering SurfControl 30 dagen trial zie DrayTek webinterface
anti-SPAM Commtouch 30 dagen trial anti-SPAM jaarlicentie


Zeer complete hardware-uitrusting: dual WAN en 4-poorts switch
Naast de antivirus en anti-intrusion Security Services beschikt de Vigor Pro 5300 ook over zeer complete hardware-specs. Zo beschikt de router onder meer over een 4-poorts LAN-switch (10/100) voor het bedienen van uw bedrade netwerk. Verder heeft u de mogelijkheid om twee WAN-poorten te gebruiken (Dual WAN). Indien u twee breedbandverbndingen heeft, kunt u deze middels de DrayTek VigorPo beide benutten. Mocht één van de verbindingen onverhoopt wegvallen (bv. storiong), dan neemt de andere service de taken naadloos over en voorziet u uw netwerk van de vereiste continuïteit. Ook deze super-DrayTek is uiteraard uitgerust met een VPN-server. U kunt maar liefst 200 gelijktijdige VPN-verbindingen gebruiken! Een zeer uitgebreide object-oriënted firewall is ook inbegrepen. Een zeer flexibel instrument om uw netwerk in elke situatie en elke configuratie doeltreffend te weren tegen onheil.

documentatie · VigorPro 5300 downloadpagina
· www.vigorpro.com
· live demonstratie VigorPro 5300
· demonstratiefilm VigorPro 5300: onderaan deze paginaDRAYTEK VIGORPRO 5300 - ONTDEK HET COMFORT VAN WIRELESS-N

De Wireless 11.N standaard biedt zeer hoge overdrachtssnelheden en een betere dekking dan u van de 802.11g-standaard gewend was. Bovendien ondersteunt het in de DrayTek geïntegreerde Access Point tevens de 802.11b- en g-standaards, zodat u uw huidige apparatuur kunt blijven gebruiken en langszaam kunt migreren naar de nieuwe 11.N-norm!
Met de 802.11n-standaard zijn snelheden tot maar liefst 300Mbps mogelijk! Ter vergelijking: een verbinding via een LAN-kabel is max. 100Mbps. Met de grotere dekking en hogere snelheden biedt Wireless-N een snelle en efficiënte oplossing voor gebruikers. De werkelijke snelheid blijft altijd afhankelijk van de omgevingsfactoren!
Handig is de Wireless Rate Control: u kunt verschilllende SSID's creëren en de bandbreedte per SSID (zowel up als down) beperken. Onderlinge communicatie tussen verschillende SSID’s is niet mogelijk.


DRAYTEK VIGORPRO 5300 - VoIP + ISDN VOOR SUPERIEURE VoIP-MOGELIJKHEDEN

De DrayTek 5300VSn biedt een uitgebreide ondersteuning voor V (VoIP) en S (ISDN). De 5300VSn met de V van VoIP biedt uitgebreide VoIP-features. De router biedt ruimte voor maar liefst 12 SIP-accounts, te gebruiken voor onafhankelijke aanbieders om maximaal van het aanbod te kunnen profiteren. U beschikt over 2 FXS-poorten: poorten waarop u een normale telefoon en/of fax kunt aansluiten. Uiteraard worden vrijwel alle gangbare codecs ondersteund voor een optimale geluidskwaliteit bij een optimaal gebruik van de beschikbare bandbreedte. Verder is de 5300VSn inzetbaar als volledige VoIP-telefooncentrale en biedt het u vele features die u van een normale telefooncentrale zou verwachten. Denkt u bijvoorbeeld aan verkorte kiescodes (speed dials) en LCR (least cost routing).
De 5300VSn met de S van ISDN voegt hier uitgebreide mogelijkheden voor de ISDN-gebruiker aan toe! De Vigor 5300VSn beschikt over twee ISDN poorten en biedt daarmee de langverwachte uitkomst voor ISDN-gebruikers:
» 1 x ISDN S0: hierop sluit u uw ISDN-apparatuur aan (ISDN-centrale, Quattrovox, ISDN-telefoon)
» 1 x naar keuze ISDN S0 of ISDN NT (lifeline/loopthrough)

De keuzemogelijkheid van maar liefst 2 ISDN-poorten biedt u extra flexibiliteit. Door gebruik te maken van deze technologie kan de Vigor 5300VSn in alle ISDN telefonie omgevingen worden ingezet. Juist in deze periode waarin u wellicht nú nog ISDN-telefonie gebruikt, maar overweegt om in de toekomst over te stappen op VoIP. U kunt uw ISDN-centrale dan wel -apparatuur blijven gebruiken, en toch 100% op VoIP overstappen. De DrayTek praat ISDN met de centrale / ISDN-telefoons, daarvoor heeft u geen ISDN-abonnement bij de KPN meer nodig. Uw telefoonnummer(s), één of meer, kunt u porteren naar VoIP. Dit kan bijvoorbeeld via CallVoip Telefonie.


DRAYTEK VIGORPRO 5300 GATEWAY NETWORK LEVEL PROTECTIE en CONTENT-GEBASEERDE INSPECTIE

De traditionele oplossingen om uw netwerk te beschermen tegen virussen of kwaadaardige programma's vereisen de installatie van software op de host. Dit kan een tijdsintensief proces zijn, en tijd is kostbaar. Om kwetsbaarheden in kaart te brengen en te beoordelen zijn zowel een scan-tool als een (te allen tijde up-to-date) database vereist. Dit is vaak een kostbare taak, en niet zonder risico. De VigorPro 5300 werkt als FireWall en als internet gateway. In deze positie aan het begin van uw netwerk heeft het alle mogelijkheid om ongewenst verkeer te detecteren en te blokkeren. Middels de gebruiksvriendelijke user interface kan de systeembeheerder snel diagnose stellen en de juiste maatregelen nemen. De 5300 voorziet van een gedegen controle op het netwerk op diverse lagen, en voorziet daarmee in bescherming van alle werkstations in het netwerk zodra een mogelijke bedreiging het netwerk betreedt.

Traditionele firewalls inspecteren veelal enkel op gedrag van inkomende pakketten, om hierin een potentiëel risico te herkennen en te elimineren. Met toenemende bedreigingen van buitenaf is het belang van een content-gebaseerde inspectie met de dag groter. De VigorPro 5300 biedt u DrayTek's unieke MSSI™ (Multi-stack Stateful Inspection) mechanisme: met MSSI™ inspecteert de VigorPro 5300 pakketstromen op inhoud en vergelijkt deze met een continu up-to-date database om zo de meest doeltreffende actie te kunnen bepalen en uit te voeren.

DrayTek VigorPro 5300 UTM Security Gateway Router - zeer complete router met antivirus en anti-intrusion protection en prevention DrayTek VigorPro 5300 UTM Security Gateway Router - zeer complete router met antivirus en anti-intrusion protection en prevention
content-gebaseerde inspectie netwerklevel-bescherming


DRAYTEK VIGORPRO 5300 GATEWAY SECURITY ROUTER

DrayTek introduceert met de VigorPro een professionele router die zorgt voor een constante beveiliging van het netwerk. VigorPro producten, Unified Security Firewall genoemd, beschikken niet alleen over de gebruikelijke functies die u van de DrayTek gewend bent (VPN, firewall, etc.), maar beschikken ook over Anti-Virus en Anti-Intrusion mogelijkheden, en desgewenst een Anti-SPAM-functionaliteit. Hiermee valt de DrayTek VigorPro 5300 in de categorie UTM (= Unified Threat Management). Producten die onder deze noemer vallen moeten beschikken over de volgende functionaliteiten:
· optionele netwerk-firewall
· Gateway Anti-Intrusion
· Gateway Anti-Virus

Met deze beide technologieën (antivirus, anti-intrusion) als basis kan de VigorPro content-based aanvallen detecteren. E-mail, web, FTP of ander verkeer wordt gescand op virussen, wormen en intrusions. Gedetecteerde virussen, wormen en intrusions worden verwijderd. De VigorPro 5300 scant alle inkomend en uitgaand dataverkeer op de aanwezigheid van virussen. De router heeft de mogelijkheid om virussen te detecteren in de protocollen SMTP, POP3, IMAP, HTTP en FTP.
Middels het instellen van firewall regel(s) kan worden bepaald op welke datastromen anti-virus en/of anti-intrusion wordt toegepast. Het is dus mogelijk om bepaalde computers of protocollen deels of gedeeltelijk uit te sluiten van anti-virus en anti-intrusion scanning.


VIGORPRO 5300: WAARDEVOL INSTRUMENT VOOR ELKE NETWERKBEHEERDER

De VigorPro 5300 scant het dataverkeer direct bij binnenkomst in de router (en vóór uw netwerk) op virussen, wormen, intrusions, en dergelijke. Door gebruik te maken van dit DrayTek VigorPro concept is direct voordeel te behalen voor netwerkbeheerders: deze wordt uitgerust met een krachtig instrument dat het netwerk monitort en tegelijkertijd vanaf een centrale positie beschermt. In traditionele netwerken wordt op iedere afzonderlijke computer anti-virus software geïnstalleerd. Bij iedere nieuwe computer in het netwerk moet wederom een nieuwe licentie worden aangeschaft en een installatie op deze computer worden gedaan. Zowel tijd als kosten hangen samen met het aantal werkstations. Thuiswerkplekken kunnen de beheersbaarheid van de netwerkbeveiliging verder hinderen.
Doordat de VigorPro 5300 scant op virussen en aanvallen in de router zelf, wordt met één licentie het gehele achterliggende netwerk beschermd tegen virussen en intrusions. Het maakt nu dusniet uit hoeveel computers er achter deze router staan, ze worden allemaal beschermd door de VigorPro 5300.

één DrayTek - alle computers beschermd tegen virussen en intrusion Eén security licentie - alle achterliggende computers in uw netwerk beschermd tegen virussen en intrusion, ongeacht hoeveel computers er in uw netwerk staan!


AUTOMATISCHE UPDATE SECURITY-DEFINITIES VIA VIGORPRO.COM

Met de komst van de nieuwe VigorPro Security Gateway productserie lanceert DrayTek de website www.VigorPro.com. Op deze website heeft de VigorPro 5300-gebruiker de beschikking over de meest recente updates en is er een overzicht van actuele virus informatie.
Als klant maakt u eerst een account aan op VigorPro.com en vervolgens kunt u uw beveiligingslicentie activeren. Na het activeren van de licentie wordt uw VigorPro-router automatisch voorzien van de nieuwste updates tegen recente virussen en aanvallen. Als de licentie niet geactiveerd is, zullen de functionaliteiten Anti-Intrusion en Anti-Virus niet werken.
In één VigorPro.com-gebruikersaccount kunt u meerdere VigorPro -licenties registeren. Stel dat u meerdere VigorPro router heeft ingezet op diverse locaties, dan kunt u alle VigorPro's beheren via één VigorPro account. Zo is in één oogopslag de status van de update van elk model te zien. Op deze manier is er een goed overzicht en is het netwerk optimaal beveiligd.
DrayTek en het Kaspersky Lab bundellen krachten voor deze gateway anti-virus toepassing.


KASPERSKY LAB: BEWEZEN KWALITEIT IN BESCHERMING TEGEN VIRUSSEN

Kaspersky Labs - doeltreffende beveiliging tegen virussen en andere IT-bedreigingen
Kaspersky Lab levert wereldwijd meest directe bescherming tegen IT beveiligingsaanvallen, inclusief virussen, spyware, crimeware, hackers, phishing en spam. Kaspersky Lab producten bieden unieke beveiligingsmogelijkheden en werelds snelste reactietijd voor thuisgebruikers, het MKB en grote ondernemingen. Kaspersky® technologieën worden tevens wereldwijd gebruikt in de producten en services van de grootste aanbieders van beveiligingoplossingen. Voor meer informatie: www.kaspersky.com.


VIGORPRO 5300 LICENTIE-STRUCTUUR: EERSTE JAAR GRATIS, DAARNA RENEWALS VOOR ÉÉN OF TWEE JAAR

Voor het gebruik van de Antivirus- en Anti-intrusion services heeft u een licentiecode nodig. Bij de aanschaf is een licentie voor één jaar inbegrepen. De Anti-intrusion service wordt door DrayTek zelf verzorgd. Voor de antivirus-service heeft u de keuze uit een licentie van DrayTek of van Kaspersky Labs. Gedurende het eerste gebruiksjaar kunt u zelf kiezen welke antivirus-service u activeert.
Zodra het eerste gebruiksjaar verstreken is kunt u uw servicelicentie vernieuwen. Hierbij kunt u intekenen voor een licentie van 12 maanden of 24 maanden. Voor de antvirus-service kunt u kiezen tussen een licentie van DrayTek of van Kaspersky Labs.
Klik hier voor de VigorPro 5300 renewal licenties.DrayTek VigorPro 5300 UTM Security Gateway Router - zeer complete router met antivirus en anti-intrusion protection en prevention. De VigorPro 5300 biedt een unieke, hardware-geaccelerateerde architectuur die de mogelijkheid biedt om een real-time security uit te voeren zonder critical netwerktoepassingen te vertragen, zoals bv. internet-verkeer. Software-gebaseerde anti-virus systemen zijn vaak ontwikkeld om non-realtime mailberichtenverkeer te scannen, en daarmee veelal te traag om te gebruiken voor het scannen van web-traffic of andere real-time netwerk applicaties.
Hardware-accelerated, Real-time Response

kernbegrippen » Multi-Stack Stateful Inspection (MSSI): de router beschikt over de gepatenteerde technologie Multi-Stack Stateful Inspection (MSSI). Gebaseerd op deze technologie wordt het virus, zonder beperking op de bestandsgrootte, gescand. In tegenstelling tot andere technologieën gaat het scannen van het dataverkeer middels MSSI niet via een proxy. Tijdens het downloaden van de data wordt de data direct gescand op virussen. De VigorPro kan zowel netwerk- als content-level aanvallen monitoren zonder dat dit impact heeft op de performance.

» Network level protection: de VigorPro 5300 beveiligt het netwerk vanaf layer 4 van het OSI model.

Inline Scanning: doordat deze techniek gebruik maakt van inline scanning, IPS genaamd, is het mogelijk om aanvallen (intrusion) en virussen te detecteren terwijl de data de router passeert. Opslag van bestanden is niet nodig om virussen te kunnen detecteren.

Cross Packet Inspection: virussen of aanvallen die in deelpakketjes worden verstuurd, kunnen door Cross Packet Inspection alsnog worden gedetecteerd en verwijderd. Op die manier wordt ook deze vorm van verspreiding tegengegaan.

E-mail alert: zodra de router vanaf het Internet wordt aangevallen, wordt er een e-mail aan de beheerder gestuurd.

Multi layer decompression: de VigorPro 5300 kan tot 6 lagen diep in een ZIP-bestand scannen.

D-SWAT: D-SWAT staat voor DrayTek Security Warning and Anti-attack Team. Het D-SWAT team van DrayTek zorgt voor het up-to-date houden van de VigorPro routers, met een lage response tijd. Het netwerk blijft hierdoor optimaal beveiligd tegen de meest recente virussen en aanvallen.

lees verder...

DrayTek VigorPro 5300 UTM Security Gateway Router - zeer complete router met antivirus en anti-intrusion protection en prevention

Specificaties o.a.:

1. Anti-Virus
· Scan SMTP, POP3, HTTP, IMAP, FTP
· Scan ZIP / GZIP / BZIP2
· Scan Encrypted VPN Tunnels
· Automatic Virus Signature Update
· Automatic Alert when Signature Update Service Expired
· Real-time E-mail / Syslog Alert when Virus is Detected
· Block Fragmented Mail
· Block Multiples Sessions Download

2. Anti-Intrusion
· Rule-based Detection List
· Pass / Disallow / Reset when Intrusion is Detected
· Automatic Intrusion Signature Update
· Automatic Alert When Signature Update Service Expired
· Real-time E-mail / Syslog Alert when Under Attack

3. Anti-Spam
· Real-time Scan SMTP, POP3
· Multi Language Detection
· Multi Type ( Graphic, Document, HTML ) Detection
Single / Double Byte Coding Detection
· Black / White List
· Automatic Alert When License Expired
· Real-time Syslog Alert when Spam is Detected

4. Dual-WAN Outbound Policy-based Load-balance
· Bandwidth on Demand ( BoD )
· WAN Connection Fail-over

5. WAN Protocol
· DHCP Client
· Static IP
· PPPoE
· PPTP
· BPA
· L2TP *

6. VPN
· Up to 100 VPN Tunnels
· Protocol : PPTP, IPSec, L2TP, L2TP over IPSec
· Encryption : MPPE and Hardware-Based AES / DES / 3DES
· Authentication : Hardware-Based MD5, SHA-1
· IKE Authentication : Pre-shared Key and Digital Signature ( X.509 )
· LAN-to-LAN, Teleworker-to-LAN
· DHCP over IPSec
· IPSec NAT-Traversal ( NAT-T )
· Dead Peer Detection ( DPD )
· VPN Pass-through

7. SSL VPN *
· Up to 30 SSL VPN Tunnels
· SSL Web Proxy

8. Firewall Facilities
· CSM ( Content Security Management )
· URL Content Filter
· Web Content Filter
· IM / P2P Blocking
· Multi-NAT, DMZ Host, Port Redirection and Open Port
Object-based Firewall
· SPI ( Stateful Packet Inspection )
· Policy-based IP Packet Filter
· DoS / DDoS Prevention
· IP Address Anti-Spoofing
· E-Mail Alert and Logging via Syslog
· Bind IP to MAC Address
· Transparent Mode

9. Bandwidth Management
· QoS
· Guarantee Bandwidth for VoIP
· Class-Based Bandwidth Guarantee by User-defined Traffic Categories
· DiffServ Code Point Classifying
· 4-level Priority for Each Direction ( Inbound / Outbound )
· Bandwidth Borrowed
· Bandwidth / Session Limitation

10. Network Features
· DHCP Client / Relay / Server
· IGMP Proxy
· Dynamic DNS
· NTP Client
· RADIUS Client
· DNS Cache / Proxy
· UPnP
· Port-Based VLAN
· Routing Protocol : Static Routing , RIP V2

11. Network Management
· Web-based User Interface ( HTTP/ HTTPS )
· Quick Start Wizard
· CLI ( Command Line Interface, Telnet / SSH * )
· Administration Access Control
· Configuration Backup / Restore
· Built-in Diagnostic Function
· Firmware Upgrade via TFTP / FTP / Web UI
· Logging via Syslog
· SNMP Management with MIB-II

12. VoIP
· Protocol : SIP, RTP / RTCP
· 12 SIP Registrars
· Supplemental Services :
· Call Hold / Retrieve
· Call Waiting
· Call Waiting with Caller ID
· Call Transfer
· Call Forwarding ( Always, Busy and No Answer )
· Call Barring ( Incoming / Outgoing )
· Do Not Disturb ( DND )
· Message Waiting Indicator ( MWI ) ( RFC-3842 )
· Hotline
· ISDN Loop-Through
· ISDN On-Net / Off-Net

13. Wireless Access Point
· IEEE802.11n Draft 2.0 Compliant
· Access Point Discovery
· Wireless Distribution System ( WDS )
· Wireless LAN Isolation
· Wireless Rate Control
· WEP / WPA / WPA2 Encryption
· Hidden SSID
· Multi-SSID
· Mac Address Access Control
· Wi-Fi Protected Setup ( WPS )

*) deze features worden beschikbaar met toekomstige firmware upgrades

Gedetailleerde informatie over dit product vindt u hier.
- alle informatie onder voorbehoud -
- door gebruik van deze site gaat u akkoord met onze voorwaarden -
producttips
winkelwagen meer...
geen producten
fabrikantinformatie
DrayTek
DrayTek internetsite
andere producten
notificaties meer...
notificatiesJa, hou mij op de hoogte van DrayTek VigorPro 5300VSn Firewall UTM (WiFi-N, S0, NT1, 2xFXS)
» CallvoipTelefonie!
· Bellen met Callvoip!
· CallvoipPower
· Functionaliteiten
· Abonnementen
· Gesprekskosten
· 0800/0900-nummers
· Nieuws
· Support

vraag gelijk aan:

CallvoipTelefonie

CallvoipConferencing

0800/0900-nummer
» Callvoip ADSL!
· Callvoip ADSL/VDSL
· Callvoip ADSL tarieven
· Callvoip DSL keuzehulp
· Callvoip ADSL Support

ADSL aanvragen!
internet aanvragen
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 

 

productvergelijkingen
· IP Phones
· DrayTek-producten
· AVM FRITZ-producten
· HandyTone-producten
aanbiedingen meer...
FRITZ!Powerline 500E (500Mb/s, 1xGB, set 2st)
FRITZ!Powerline 500E (500Mb/s, 1xGB, set 2st)
119,00
(98,35 excl. BTW)

99,00
(81,82 excl. BTW)
producttips meer...
voeg zelf een producttip toevoeg zelf een producttip toe

© 2012 Tijdhof Consulting

CallVoip Telefonie - VoIP-oplossing voor het MKB