begin » Callvoip » VoIP zakelijk » v2910 account  |  winkelwagen  |  kassa  |  klantenservice  
categorieën
Aanraders! (9)
CallvoipTelefonie (5)
VoIP all-in-1 » (44)
VoIP gateways » (11)
VoIP phones » (108)
VoIP PBX (6)
VoIP zakelijk (18)
VoIP headsets » (51)
VoIP overig » (15)
DECT phones (23)
DECT VoIP (39)
WiFi VoIP (1)
IP Video Phones (3)
WiFi GSM Phones (1)
Asterisk » (5)
Skype (2)
VoIP diensten » (9)
Netwerk » (89)
productofferte (3)
TC Services (13)
zoek product
 

» meer zoekopties
zoek merk
» NIEUW meer...
Yealink voordeelbundel: 3 x T23P IP Phone + voeding
Yealink voordeelbundel: 3 x T23P IP Phone + voeding
305,00
(252,07 excl. BTW)
informatie
· contact & informatie
· disclaimer
· voorwaarden
· wel/geen BTW?
· IBAN-check
· stel ons uw vraag
· werken bij Callvoip?
klantenservice
overzicht
service voor aankoop
service na aankoop
TC Services
productsupport
FAQ-pagina
technotes
producttips

Draytek Vigor 2910 VPN router + printserver (Dual WAN)
[v2910]
183,00
(151,24 excl. BTW)

DrayTek 2910-serie met schitterende krachtige features!
Eindelijk: dual WAN - ideaal voor load balancing en fail-over!

De 2910-productserie is een functierijke en daardoor zeer breed inzetbare routerserie, ideaal als basis in een netwerk met twee internetverbinding - middels de imposante dual WAN-functionaliteit worden twee internetverbindingen intelligent samengevoegd. Bovendien beschikt de 2910-serie over de mogelijkheid om een 3,5G USB modem aan te sluiten, als 3e internettoegang naast de 2 WAN-poorten. Hiermee komen interessante features zoals Load Balancing, Fail-over en een plezierige fallback-zekerheid binnen handbereik. Verder biedt deze nieuwe DrayTek 2910-serie een object-based firewall en geavanceerd Bandwidth Management als belangrijkste nieuwe features.

documentatie » DrayTek 2910-serie datasheet (.pdf, 2MB)
» DrayTek 2910 quick start guide (.pdf, 1MB)
» DrayTek 2910-serie downloads (> draytek.com)
» NUTTIG: live demonstratie v2910VGi (> draytek.com)


klik om gelijk op de 2910VGi in te loggen!

DrayTek 2910 dual WAN


DUAL WAN

Eindelijk: Dual WAN - 2 WAN-poorten voor extra zekerheid!
De DrayTek Vigor 2910-productserie beschikt over een tweetal WAN-poorten, ofwel Dual WAN. Door gebruik te maken van de twee WAN-poorten op de router worden de netwerkprestaties, de schaalbaarheid en de betrouwbaarheid van de internetverbinding in belangrijke mate verbeterd.

Load-balancing: meer rendement van uw internetverbinding
Door gebruik te maken van beide WAN-poorten kan load-balancing worden toegepast. Deze load-balancing-functionaliteit zorgt voor een hoger rendement van uw internetverbinding. Door regels aan te maken voor uitgaand dataverkeer kunt u tevens bepalen over welke WAN-interface de gegevens verzonden worden.

Zo kunt u bijvoorbeeld instellen:
• Regulier internetverkeer en uitgaande e-mail afkomstig van de mailserver loopt via WAN poort 1
• VoIP-verkeer loopt via WAN poort 2

Er kunnen 20 load-balancing regels aangemaakt worden. Met de functie “auto weight” bepaalt de router zelf wanneer deze overgaat naar de andere WAN interface. Ook is het mogelijk om zelf in te stellen, dat als een bepaalde bandbreedte verbruikt wordt, de 2e WAN interface automatisch ingeschakeld wordt.

DrayTek 2910: dual WAN

Fail-over: extra veiligheid voor bedrijfskritieke processen
Meerdere WAN-verbindingen zorgen voor een hogere zekerheid van internettoegang. De 'fail-over'-functionaliteit zorgt ervoor dat bij het wegvallen van een WAN-verbinding de overgebleven WAN-verbinding de taken overneemt. Zo blijft uw netwerk on-line en heeft u een veel grotere zekerheid van bedrijfskritieke processen. Stel bijvoorbeeld dat u uw telefonie via internet laat verlopen (VoIP), en uw internetverbinding valt weg. Middels deze fail-over-constructie blijft u aldus in de lucht.

product high lights • 32 VPN tunnels
• 3,5G USB modem (fallback/failover)
• SPI (Statefull Packet Inspection)
• DoS/ DDoS protection
• Parental Control / Surfcontrol
• URL blokkeren (whitelist)
• Port based VLAN / Wireless VLAN
• Rate control
• Instant Messaging Blocking
• P2P BlockingFIREWALL

Krachtige firewall - nu met Object-based firewall (firewallregels op basis van gebruikers, groepen en/of applicaties)
Nieuw in de DrayTek Vigor 2910-productserie is de mogelijkheid om in de firewall groepen aan te maken. Door firewall-regels te maken op basis van voorgedefinieerde gebruikers(groepen) en applicaties wordt beheer en onderhoud eenvoudiger gemaakt.
zoals u van de DrayTek-prodcuten gewend bendt biedt de Firewall uitgebreide DoS-defense, Instant Messaging blocking en P2P blocking-faciliteiten. Volg onderstaande link voor meer informatie.

DrayTek 2910: object-based firewall


BANDWIDTH MANAGEMENT

Bandwidth management
De DrayTek Vigor 2910-productserie is uitgerust met geavanceerd Bandwidth Management, ofwel beheer van de beschikbare bandbreedte. Bandbreedte-beheer zorgt ervoor dat een maximale hoeveelheid bandbreedte of sessies per gebruiker of groep gebruikt mag worden. Deze functies zorgen ervoor dat er geen gebruikers zijn die alle bandbreedte van uw internetverbinding opeisen waardoor een probleem zou kunnen ontstaan voor andere gebruikers in het netwerk (denkt u aan bandbreedte-kritieke processen als VoIP, multimedia, bepaalde applicaties, etc. Met behulp van de online statistics kan de bandbreedte per service weergegeven worden. Hier is in één oogopslag te zien hoeveel bandbreedte door een bepaalde service gebruikt wordt.
De bandwidth management functie in de DrayTek Vigor 2910 serie bestaat uit de volgende drie onderdelen:

Session limit
Met de session limit-functie kan het maximaal aantal sessies per IP-adres of groep van IP-adressen worden aangegeven. Hiermee wordt voorkomen dat één gebruiker alle beschikbare bandbreedte verbruikt.
·Bandwidth limit
Met behulp van bandwidth limit kan worden aangegeven hoeveel bandbreedte bepaalde IP-adressen mogen gebruiken. Er kan een standaard waarde worden ingesteld. Ook kan een groep van IP-adressen gedefinieerd worden. Bandwidth limitLis toe te passen op zowel up- als download verkeer
·Quality of Service
De QoS-functie zorgt ervoor dat datastromen, zowel inkomend als uitgaand, met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Er kan bijvoorbeeld per poort of per IP adres de bandbreedte worden aangeven. Quality of Service (QoS) zorgt eveneens voor gegarandeerde VoIP kwaliteit. De toepassing van QoS garandeert dat overige datastromen, zoals HTTP en FTP, geen invloed hebben op de kwaliteit van het telefoongesprek. Voor de toepassing van QoS voor VoIP is geen configuratie nodig.

Bind IP to MAC: koppel een IP-adres aan een MAC-adres
Met de functie “Bind IP to MAC” wordt een IP-adres gekoppeld aan het MAC adres van een netwerkapparaat. Deze functie komt bij uitstek van pas indien alle computers in het netwerk een automatisch IP-adres krijgen, maar dit IP adres niet mag veranderen.
Het is lastig om firewall-regels toe te passen op IP adressen die continu veranderen. Wanneer de computer automatisch een IP-adres krijgt toegewezen van de router dan is dit een willekeurig adres. Doordat het IP-adres verandert is het dus niet mogelijk firewall regels of port forwarding toe te passen. De functie Bind IP-to-MAC zorgt ervoor dat de computer altijd hetzelfde IP-adres krijgt toegewezen. Dit gebeurt op basis van het MAC adres van de netwerkaart in de computer. Doordat de computer altijd hetzelfde IP-adres krijgt, worden automatisch alle firewall regels correct toegepast. Er kunnen 300 IP-adressen gekoppeld worden.
De functie “strict bind” voegt extra beveiliging toe aan het netwerk. Als deze functie ingeschakeld wordt, dan krijgen alleen de MAC-adressen die zijn gedefinieerd in de Bind IP-to-MAC lijst toegang tot het internet.

DrayTek 2910: Quality of Service

Wake on LAN
'Wake on LAN' is een functie om de computer op afstand aan te zetten. De meeste netwerkkaarten ondersteunen dit. Bij Wake on LAN stuurt de router een “Magic Packet” naar het MAC-adres van de PC terwijl deze uitstaat. De netwerkkaart herkent het signaal en zal de computer opstarten. Deze functie kan gebruikt worden als bijvoorbeeld thuis via een beveiligde VPN tunnel de computer op het werk aangezet moet worden. Vervolgens kan de computer gebruikt worden.


VLAN | ETHERNET PORT THROTTLING

VLAN en Ethernet Port Throttling
Met de VLAN-functionaliteit kunt u van alle vier de ethernet aansluitingen een apart netwerk maken. Dit kan betekenen dat niemand op een ander netwerk kan of alleen op een vooraf geselecteerd netwerk. Zo kan het zijn dat twee bedrijven van dezelfde breedbandverbinding gebruik maken, maar niet bij elkaar op het netwerk kunnen. Ook kunt u uw netwerk per afdeling opdelen, of een aparte sectie voor externe medewerkers maken. De DrayTek beidt voor al uw behoeften een ovezichtelijke oplossing.
Met port throttling kunt u de maximale doorvoersnelheid per poort instellen zodat niet één iemand de hele bandbreedte gebruikt.


USB PRINTERPOORT

USB Printerpoort
De USB printerpoort op de DrayTek Vigor 2910 is geschikt voor de meeste standaard USB printers. U kunt dan met meerdere PC's gebruik maken van de printer die aangesloten is op de USB poort van de DrayTek.
» overzicht met ondersteunde printers


VPN

Zeer krachtige VPN-mogelijkheden incl. VPN-server De DrayTek producten beschikken over een geïntegreerde VPN server. Hierdoor kan een VPN tunnel gemaakt worden naar uw netwerk, zonder dat hiervoor een VPN server in het netwerk vereist is. VPN biedt een beveiligde verbinding over het internet naar uw eigen netwerk.

Er zijn verschillende vormen van VPN. DrayTek ondersteunt L2TP, IPSec en PPTP. Van deze protocollen is PPTP de snelste, doch de minst beveiligde vorm van VPN. IPSec biedt een betere beveiliging door een encryptie die continu veranderd. L2TP is, in combinatie met IPSec, de meest veilige vorm van VPN. Helaas is dit ook de reden dat het protocol moeilijk in gebruik is. Momenteel is IPSec de meest gebruikte vorm van VPN.
Beveiliging van de VPN tunnel gebeurt door de verschillende encryptie protocollen. DrayTek ondersteunt DES, 3DES, AES en MPPE. Van deze protocollen is MPPE de meest eenvoudige vorm van encryptie. Deze wordt toegepast bij een PPTP verbinding. DES biedt aanzienlijk meer veiligheid ten opzichte van MPPE. Dit door het verbeterde algoritme dat wordt gebruikt. 3DES is, zoals de naam wellicht doet vermoeden, een 3-voudige DES encryptie. Dit verbetert de beveiliging aanzienlijk. De laatst ontwikkelde encryptie standaard is AES. Dit is de meest veilige vorm van encryptie. Helaas ondersteunen vooral de oudere producten deze standaard niet.
Met de DrayTek routers is het mogelijk twee netwerken transparant te koppelen. Dit kan door gebruik te maken van de LAN-to-LAN VPN. Met deze VPN tunnel wordt de verbinding opgezet tussen 2 routers. Om vanaf een PC verbinding te kunnen maken met het netwerk, kan gebruik gemaakt worden van een Telewerker profiel. DrayTek stelt een gratis programma beschikbaar om ook een veilige telewerker verbinding op te kunnen zetten.


CONTENT FILTERING

Content filtering
URL content filtering geeft de mogelijkheid om een white- en blacklist op te stellen met URL's (Uniform Resource Locator) die wel of niet bezocht mogen worden. Een URL is bijvoorbeeld http://www.hotmail.com
In de blacklist kunnen woorden worden vermeld die niet in de URL mogen voorkomen zoals bijvoorbeeld het woord 'mail'.
Bij Enable Restrict Web Features kunnen bepaalde bestanden zoals ActiveX of Multimediafiles worden geblokkeerd.
Aan deze URL content filtering kan vervolgens een tijdschema worden gekoppeld wanneer wel en wanneer geen toegang tot de URL's mag plaatsvinden.

Quality of Service: ideaal in netwerken met VoIP
De QoS-functie zorgt ervoor dat datastromen, zowel inkomend als uitgaand, met een door u bepaalde prioriteit worden behandeld. U kunt bijvoorbeeld per poort of per IP-adres de bandbreedte aangeven. Quality of Service (QoS) zorgt eveneens voor gegarandeerde VoIP kwaliteit. De toepassing van QoS in de V-modellen garandeert dat overige datastromen, zoals HTTP en FTP, geen invloed hebben op de kwaliteit van het telefoongesprek. Voor de toepassing van QoS voor VoIP is geen configuratie nodig.

Windows Syslog tool
De DrayTek Vigor 2910 is voorzien van een syslog tool. Hiermee kunt u de routerstatus en activiteit loggen. Deze tool kan op één of meerder pc's gedraaid worden. In de log file kunt u informatie krijgen over de activiteit van iedere individuele PC/gebruiker ook kunnen de firewall rules en de werking van de router bekeken worden. Syslog programma's voor andere besturingssystemen zijn beschikbaar bij derde partijen. De DrayTek Vigor 2910 ondersteunt SNMP (MIB-II) hiermee kan een SNMP cliënt de router zowel lokaal als op afstand monitoren.

DrayTek 2910: Content Filtering mogelijkheden


Specificaties o.a.:

1. Dual-WAN Outbound Policy-Based Load-Balance
BoD (Bandwidth on Demand)
WAN Connection Fail-over

2. WAN Protocol DHCP Client
Static IP
PPPoE
PPTP
BPA
L2TP *

3. Firewall CSM (Content Security Management) for IM/P2P Application
Multi-NAT, DMZ Host, Port-Redirection/Open Port
Policy-Based IP Packet Filter
DoS/DDoS Protection
IP Address Anti-Spoofing
E-Mail Alert and logging via Syslog
Bind IP to MAC Address

4. VPN Up to 32 VPN Tunnels
Protocol: PPTP, IPSec, L2TP, L2TP over IPSec
Encryption: AES, MPPE and Hardware-Based DES/3DES
Authentication: MD5, SHA-1
IKE Authentication: Pre-shared Key and Digital Signature (X.509)
LAN-to-LAN, Teleworker-to-LAN
DHCP over IPSec
NAT-Traversal (NAT-T)
Dead Peer Detection (DPD)
VPN Pass-Through

5. Bandwidth Management Class-based Bandwidth Guarantee by User-Defined Traffic Categories
DiffServ Code Point Classifying
4-level Priority for Each Direction (Inbound/Outbound)
Bandwidth Borrowed
Bandwidth/Session Limitation

6. Network Management Web-Based User Interface (HTTP/HTTPS) Quick Start Wizard
CLI (Command Line Interface) / Telnet/SSH*
Administration Access Control
Configuration Backup/Restore
Built-in Diagnostic Function
Firmware Upgrade via TFTP/FTP
Logging via Syslog
SNMP Management with MIB-II

7. Content Filter URL Keyword Blocking (White list and Block list)
Java Applet, Cookies, Active X, Compressed / Executable / Multimedia File Blocking
Web Content Filter (SurfControl)
Time Schedule Control

8. Network Features DHCP Client/Relay/Server
Dynamic DNS
SNTP Client
Call Scheduling
RADIUS Client
DNS Cache/Proxy
UPnP
Prot-Based VLAN
Configurable WAN2
Routing Protocol:
· Static Routing
· RIP V2

WAN-doorvoersnelheid: 25~30 Mbit/s

Gedetailleerde informatie over dit product vindt u hier.
- alle informatie onder voorbehoud -
- door gebruik van deze site gaat u akkoord met onze voorwaarden -
producttips
Klanten die dit product kochten, kochten ook:
FRITZ!Box 7170 WiFi VoIP PBX (3xFXS, 1xS0, 4xLAN, Lifeln, anlg)
FRITZ!Box 7170 WiFi VoIP PBX (3xFXS, 1xS0, 4xLAN, Lifeln, anlg)
Callvoip-Prepaid VoIP Account zonder nummer
Callvoip-Prepaid VoIP Account zonder nummer
D-Link 16-Port 10/100Mbps Rackmountable Switch (16-p, unmanaged)
D-Link 16-Port 10/100Mbps Rackmountable Switch (16-p, unmanaged)
Yealink SIP-T38G 6-lijns Business IP Phone (6xSIP, 2xGB, G722)
Yealink SIP-T38G 6-lijns Business IP Phone (6xSIP, 2xGB, G722)
FRITZ!Box 7170 WiFi VoIP PBX (3xFXS, 1xS0, 4xLAN, Lifeln, ISDN)
FRITZ!Box 7170 WiFi VoIP PBX (3xFXS, 1xS0, 4xLAN, Lifeln, ISDN)
ADSL linesharing splitter analoog
ADSL linesharing splitter analoog
winkelwagen meer...
geen producten
fabrikantinformatie
DrayTek
DrayTek internetsite
andere producten
notificaties meer...
notificatiesJa, hou mij op de hoogte van Draytek Vigor 2910 VPN router + printserver (Dual WAN)
» CallvoipTelefonie!
· Bellen met Callvoip!
· CallvoipPower
· Functionaliteiten
· Abonnementen
· Gesprekskosten
· 0800/0900-nummers
· Nieuws
· Support

vraag gelijk aan:

CallvoipTelefonie

CallvoipConferencing

0800/0900-nummer
» Callvoip ADSL!
· Callvoip ADSL/VDSL
· Callvoip ADSL tarieven
· Callvoip DSL keuzehulp
· Callvoip ADSL Support

ADSL aanvragen!
internet aanvragen
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 

 

productvergelijkingen
· IP Phones
· DrayTek-producten
· AVM FRITZ-producten
· HandyTone-producten
aanbiedingen meer...
BUNDEL: 2 x FRITZ!WLAN USB Stick (WPA2, 11n/g, 150Mbps)
BUNDEL: 2 x FRITZ!WLAN USB Stick (WPA2, 11n/g, 150Mbps)
75,00
(61,98 excl. BTW)

30,00
(24,79 excl. BTW)
producttips meer...
voeg zelf een producttip toevoeg zelf een producttip toe

© 2012 Tijdhof Consulting

CallVoip Telefonie - overal op